FIFTY-FISH POETRY SLAM

Mercat de la Terra

14:00 – 27 de maig

Gratuït

Inscripció

Hi ha una manera millor d’acomiadar el festival VILAMON que amb uns versos sobre gastronomia i viatges? Des de la primavera del 2010, cada mes l’Steven Fifty i el Peter Fish organitzen un Poetry Slam sui generis, que s’ha convertit en un must imperdible de les nits del Raval barcelonès. No es tracta, de fet, d’un Poetry Slam com els que últimament s’han afirmat a un cantó i un altre de l’oceà, sinó més aviat d’una jam session poètica-musical i d’un open-mic on el públic es converteix en protagonista. El que pot passar en aquestes vetllades no ho poden saber ni els mateixos organitzadors i animadors. L’improvisació regna sobirana.

STEVEN FIFTY De vegades Steven Forti deixa el seu vestit d’historiador i periodista i vesteix amb les camises dels anys seixanta de l’Steven Fifty. Agitador cultural de les nits barcelonines, poeta quan li dóna la gana, actor sense pel·lícules en les quals recitar, més enllà de la Fifty-Fish Poetry Eslam, és també autor i locutor del programa “Zibaldone” la ràdio lliure Contrabanda FM i organitzador del Festival de cançó d’autor Cose di Amilcare.

PETER FISH Peter Fish és el personatge en què es converteix el músic i compositor calabrès Piero Pesce en les nits de la Poetry Eslam. Els altres dies de l’any, Piero Pesce toca entre Espanya i Itàlia en els seus diferents projectes musicals, entre els quals destaca Questioni Meridionali Folk en el qual ens proposa una renovació de la música popular del sud d’Itàlia.