El Festival VilaMon és promogut i organitzat per les Associacions eco-union i Posidonia Green Festival amb la col·laboració de Loom Sustainable Experiences, a més de la participació d’un conjunt d’organitzacions locals i internacionals.

eco-union
Impulsem la transició cap a la sostenibilitat.

ecounion

eco-union és una associació sense ànim de lucre creada el 2005 que genera, acompanya i agrupa els actors de canvi dels diferents sectors de la societat per catalitzar la transició cap a la sostenibilitat. A eco-union pensem que és encara possible trobar un equilibri entre el desenvolupament econòmic, el benestar social i la protecció del medi ambient amb canvis radicals en el nostre estil de vida i la participació activa de tots els sectors de la societat.

Posidonia Green Project
A cada pensament correspon una acció i només sembrant es recull un costum.

posidonia

Posidonia Green Project és un associació internacional sense ànim de lucre que promou una cultura ecològica que respecta l’ambient a través d’esdeveniments, iniciatives, campanyes de sensibilització i de comunicació. L’associació és el desenvolupament natural de totes les activitats relacionades al Posidonia Festival, esdeveniment anual nascut el 2008 a diferents parts del Mediterrani entre Itàlia i Espanya.

Sostenibilitat i Producció

Loom-Sustainable-Experiences

Loom Sustainable Experiences és una organització dinàmica, innovadora i compromesa amb la sostenibilitat a través del disseny i producció d’experiències sostenibles. Promovem el respecte pel medi ambient, la dinamització de l’economia local i els valors del territori.

Leave a Reply