Qui Som? Barcelona parla més de 170 llengües, un gresol de cultures habita Barcelona i configura una nova multiculturalitat cada vegada més pròpia de nosaltres mateixos. A través de relats de migrants coneix el món a Barcelona. Itineraris creats per Cultruta i Casa Àsia.

“Pakistà”

MigranTours-Pakistan

Pakistan a BCN és la ruta cultural que oferim conjuntament CultRuta i Casa Àsia i que ens apropa a la vida dels barcelonins d’orígen pakistanès de la zona del Raval. Coneixerem com i per què van triar Barcelona com a destí migratori, com s’hi senten, com s’organitzen, el valor que li donen a la família, la seva filosofia de vida i com participen de la ciutat.

Durant el recorregut es visitaran, entre altres, un oratori, un restaurant o botiga d’aliments, l’associació de treballadors pakistanesos, i una de les mesquites del barri. A més a més, inclou un petit tast de menjar pakistanès, per ajudar-nos a copsar la seva cultura gastronòmica i acabar coneixent una mica millor els nostres veïns d’orígen pakistanès.

ATENCIÓ: Aproximadament un 50% de les explicacions i llocs que es visiten són compartits amb la ruta d’estiu “Nits del Ramadà pakistanès a BCN”

Data: diumenge 16 d’octubre (17h30-19h30) i dissabte 22 d’octubre (17h00-19h00)
Horari: 17h00-19h00
Organitza: Cultruta i Casa Àsia
Preu VILAMON: 13 € (preu normal 17€)
Reserves: reservas@cultruta.com o al web
Més informació: clica Aquí
Sortida: lateral del Gran Teatre del Liceu

 

“India”

MigranTours-India

Itinerari cultural que ofereix conjuntament CultRuta i Casa Àsia per donar a conèixer la història de la immigració índia a Barcelona i com aquesta comunitat contribueix avui dia a la riquesa que suposa ser una ciutat molt diversa. Al costat de Deepti Golani, barcelonina d’origen indi, economista i educadora de Casa Àsia, farem un recorregut visitant alguns dels carrers que els han acollit, negocis diversos i fins i tot el temple Sikh de Ciutat Vella que reuneix gran part de la comunitat. Es tracta d’un projecte intercultural que contribueix al coneixement de la Barcelona diversa, i a trencar estereotips i rumors sobre la immigració, en aquest cas, l’Índia a la ciutat.

Data i Horari : Dissabte  15 (17h00-19h00) i dissabte 22 d’octubre (11h00-13h00)
Organitza: CultRuta i Casa Asia
Preu VILAMON: 12€ (preu normal 16€)
Reserves: reservas@cultruta.com o al web
Més informació: punxa Aquí
Sortida: Metro Sant Antoni, sortida Urgell (davant de La Caixa).

mapa-migrantoursindia

Leave a Reply