Conferència oberta: moviments socials i turisme urbà de masses.

Conferència oberta: moviments socials i turisme urbà de masses El nou llibre, Protects and Resinstance in the Tourist City, obre un nou diàleg internacional sobre les conseqüències del turisme urbà de masses i com els moviments socials al voltant del món comparteixen una visió comú, el turisme mal planificat i de masses és una font de conflicte social, gentrificació i seriosos impactes negatius. Aquest treball acadèmic fa una fotografia global irreverent sobre les condicions de la indústria més gran del món.

Aquest treball acadèmic presenta els conflictes i mobilitzacions socials emergents en relació amb el turisme urbà en Paris, Berlín, Praga, Santa Monica, Hong Kong, Sant Francisco, Valparaíso, Belfast, Venècia, Rio de Janeiro, Belo Horizonte, Barcelona, Buenos Aires, Shanghái, Singapur i Hamburg.

La conferència oberta presentarà a l’audiència ciutadana diferents casos d’estudi de ciutats de tot el món, presentat per alguns dels acadèmics que han participat en aquesta rellevant investigació. S’espera un debat obert per compartir punts de vista sobre com la ciutadania s’està convertint en un actor influent en les polítiques de turisme urbà.

Ponents

Dra. Claire Colomb, University College London (coordinadora del libro)

Dr. Johannes Novy, Cardiff University (coordinador del libro y autor del capítulo sobre Berlín)

Albert Arias, Universitat Rovira i Virgili (autor del capítulo sobre Barcelona)

Dr. Sébastian Jacquot, Université Paris 1 – Panthéon-Sorbonne (autor del capítulo sobre Paris)

Novembre
Pendent de Confirmació
Organitza: Dra. Claire Colomb, University College London.
Entrada: lliure (aforament 70 persones)
Informació: info@festivalvilamon.com
Lloc: Sala Noble, Convent de Sant Agustí, Carrer del Comerç, 36, Barcelona

3_a1_IoStoconlaSposa_Convent

Leave a Reply