ecooltra

Molts turistes es plantegen llogar una moto per conèixer la ciutat, aquesta pot ser una bona opció per descobrir zones on no arriba el transport públic o si tenen poc temps. Avui us presentem el projecte eCooltra, tant per a viatgers com per a ciutadans, està basat en el motosharing, una nova manera de complementar el transport públic i substituir el transport privat de manera eficaç, sempre promovent un transport sostenible sense perjudicar al medi ambient.

Es basa en un sistema free float, és a dir, l’usuari es converteix en propietari durant uns minuts d’una de les seves motos elèctriques, des que la reserva fins el moment en que aparca.

La flota de eCooltra està constituïda per 250 motos elèctriques, llavors són vehicles amb cero emissions, sense combustible fòssil i sense oli, el que permet que siguin silencioses i respectuoses amb el medi ambient.

Vam Parlar amb Miguel Navarro, Marketing Manager de eCooltra i aquí us deixem les seves respostes:

 

-Què és eCooltra?

eCooltra és un servei de mobilitat completament sostenible, disposem de centenars de motos elèctriques distribuïdes per la ciutat, sense punts de recàrrega, l’usuari pot agafar i deixar la moto dins d’una zona que ja cobreix 50km2 i paga únicament pels minuts d’ús.

 

-De quina manera creus que eCooltra contribueix al desenvolupament sostenible?

Al 2017 eCooltra serà capaç d’estalviar al voltant de 250.000 tones de CO2.

 

Col·laboreu amb altres empreses o entitats compromeses amb el desenvolupament sostenible? Quines?

Les nostres bateries utilitzen energia renovable a càrrec de la empresa Holaluz i actualment tenim un acord amb FGC per fomentar l’ús del transport alternatiu davant del privat, permetent la descongestió de les nostres ciutats i sempre alineats amb les Smart Cities del futur.

 

Explica’ns alguna experiència que vulguis destacar sobre eCooltra.

Davant l’èxit del servei a Barcelona les nostres motos s’emancipen, a final d’aquest any podeu trobar el nostre servei a ciutats com Madrid, Roma o Lisboa.

 

No deixis de conèixer eCooltra a la Fira del Festival Vilamón!

Leave a Reply