ecochart

Ecocharter Barcelona és un altre dels participants que podràs trobar al Festival VilaMón. Es tracta d’una manera diferent de poder reunir-te amb els teus familiars i amics mentre gaudeixes del mar i d’una cuina ecològica de bord.

Ofereixen transport turístic de passatgers en sortides de dia i organitzen esdeveniments per grups de 30 persones per a empreses i particulars que vulguin gaudir de les aigües del Mediterrani en qualsevol època de l’any.

Per què vau decidir crear Ecocharter?
Porto més de 16 anys fent la temporada en transport turístic de passatgers a les Illes Balears i el litoral català i he pogut veure el deteriorament de l’entorn marí i costaner i ser testimoni de les terribles conductes dels que visiten, viuen i treballen a la mar mediterrània, és per això que vaig encetar el projecte Ecocharter per tractar de conscienciar a la resta d’armadors privats i professionals de la mar de la necessitat urgent d’aplicar protocols mediambientals molt estrictes i instal·lar a bord tecnologies amb energies renovables i equips de reducció de contaminacions marines, aèries i terrestres.

De quina manera contribueixes al desenvolupament sostenible?
He invertit més de 60 mil euros en transformar la Goleta Alania en el vaixell més sostenible per la seva capacitat de passatgers i menys contaminant de la mediterrània i cada any seguim innovant i aplicant nous protocols mediambientals més eficients.

Col·labores amb altres empreses o entitats compromeses amb el desenvolupament sostenible? Quines?
Sí, amb moltes, a destacar Pureti, Organitzacions Ecologistes, Associació Nereo, Bio SunPower, Rene Electrodomèstics, Sorbcontrol.

Explica’ns alguna experiència que vulguis destacar:
Som creadors d’experiències marítimes, gaudir de la navegació a vela sense el soroll dels motors observant el parc natural del Delta de l’Ebre, la Badia de Fangars i les Cales de l’Ametlla de Mar és una experiència única.

Si no vols perdre’t tot el que pot oferir Ecocharter Barcelona vina a conèixer-los els dias 14 i 15 d’octubre en la Fira VILAMON (Convent de Sant Agustí).

Leave a Reply