Sin categoría

PARTICIPA AL PROJECTE RECONNECTA “MILLORA ELS TEUS PROVEÏDORS, MILLORA LA TEVA SOSTENIBILITAT”

By 17 desembre, 2018 No Comments

Us volem presentar “ReConnecta: Millora els teus proveïdors, millora la sostenibilitat, el nou projecte del col·lectiu VILAMON per aquest any 2019.

ReConnecta és un projecte d’investigació sobre la sostenibilitat de la cadena de subministrament dels hotels independents de Barcelona. Volem estudiar si els hotels independents de Barcelona poden millorar la seva sostenibilitat a partir de la cadena de subministrament i alhora veure si existeixen suficients proveïdors sostenibles que puguin cobrir les necessitats dels hotels independents de forma competitiva i eficient. Aquesta part, l’estudi dels proveïdors, ens permetrà descobrir possibles oportunitats i nínxols de negoci. Un cop finalitzat el projecte, a finals d’any, es presentaran els resultats a una jornada on, a més, posarem en contacte diferents hotels independents de la ciutat de Barcelona amb proveïdors sostenibles, per tal d’establir aliances, col·laboracions i negoci.

El projecte compta amb un equip de professionals interdisciplinari del món del turisme i el medi ambient.

Si ets un hotel independent, o un proveïdor sostenible de béns i serveis i creus que pots enriquir el projecte ReConnecta, sortir a la base de dades i participar en la jornada BtoB no ho dubtis: CONTACTA AMB NOSALTRES! info@festivalvilamon.com